ويدا توحدي تصريح کرد: علاوه بر تداوم مهارتهاي سنتي، اين نشان به دنبال تشويق نوآوري در توليد کالايي مناسب، مفيد و قابل عرضه در زندگي امروزي است.
وي تأکيد کرد: نشان اصالت در روند ايجاد ظرفيتهاي تازه، برگزاري کارگاههاي آموزشي براي سازندگان صنايعدستي نقش ايفا ميکند تا از اين طريق در بهبود طراحي و عرضه محصولات، توسعه بازارها و حفظ حقوق معنوي آثار هنرمندان تأثير گذار باشد.
سرپرست اين اداره کل افزود: بخش صنايعدستي نقش مهمي در توسعه اقتصاد محلي و فقرزدايي در جهان ايفا ميکند و يونسکو با اعطاي مهر اصالت تلاش ميکند در راستاي ايجاد معاشي پايدار براي سازندگان صنايعدستي گام بردارد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه نشان اصالت مهمترين برنامه يونسکو در حمايت از توليد کنندگان صنايعدستي است، گفت: مهر اصالت در چند سال گذشته به خوبي در تأمين بازارهاي جديد از طريق ايجاد شبکه توسعه يافتهاي از سازندگان و خريداران صنايعدستي در کنار راه اندازي بازارهاي تجاري و نمايشگاههاي مختلف تأثير گذار بوده است.
توحدي اضافه کرد: سازندگاني که محصولاتشان داراي نشان اصالت باشند، از مزاياي ثبت محصول خود در نظام مالکيت معنوي نيزر بهره مند خواهند شد.
وي در ادامه اظهار داشت: هر محصولي که به وسيله اين نشان تصديق شود، ميتواند با دريافت گواهي از آن به مثابه ابزاري تبليغاتي براي تصديق کيفيت و اعتبار محصول استفاده کند.
111/
انتهای پیام/